City of Greater Geelong

Splashdown Group Exercise Timetable

Time
Monday
03 Aug
Tuesday
04 Aug
Wednesday
05 Aug
Thursday
06 Aug
Friday
07 Aug
Saturday
08 Aug
Sunday
09 Aug
6:05AM

Circuit

(55 min)

Belinda

Virtual Cycling

(30 min)

BODYBALANCE

(45 min)

Elizabeth

Virtual Cycling

(30 min)

BODYSTEP

(45 min)

Bek

Virtual Cycling

(45 min)

Virtual Cycling

(30 min)

BODYPUMP

(45 min)

Jenny

Virtual Cycling

(30 min)

7:15AM

Virtual BODYBALANCE

(45 min)

Virtual BODYPUMP

(45 min)

Virtual BODYCOMBAT

(45 min)

Virtual CXWORX (E)

(30 min)

Virtual BODYPUMP

(45 min)

Virtual BODYCOMBAT

(30 min)

8:00AM

Virtual Cycling

(30 min)

BODYPUMP

(45 min)

Tilly

8:15AM

Virtual CXWORX (E)

(30 min)

Virtual BARRE

(30 min)

Virtual Cycling

(30 min)

8:30AM

Virtual BODYPUMP (E)

(30 min)

Virtual Cycling

(30 min)

Virtual BODYCOMBAT (E)

(30 min)

Virtual Cycling

(30 min)

BODYATTACK

(45 min)

Jenny

Virtual Cycling

(30 min)

9:15AM

BODYPUMP

(45 min)

Craig

BODYSTEP

(45 min)

Jaimee

Pilates

(45 min)

Teresa

Virtual Cycling

(30 min)

BODYATTACK

(45 min)

Jenny

BODYSTEP

(45 min)

Bec

BODYATTACK

(45 min)

Tilly

9:30AM

BODYBALANCE

(55 min)

10:15AM

Pilates

(45 min)

Karen

BODYPUMP

(45 min)

Carolyn

BODYBALANCE

(45 min)

Natasha

BODYPUMP

(45 min)

Natasha

Virtual Cycling

(30 min)

10:30AM

Yoga

(45 min)

Karen

11:00AM

Virtual BODYBALANCE

(45 min)

Virtual BODYPUMP

(45 min)

11:15AM

Strength & Tone

(45 min)

Tim

11:30AM

Virtual BARRE

(30 min)

Virtual BODYBALANCE

(45 min)

Strength & Tone

(45 min)

Bron

Virtual BODYCOMBAT

(30 min)

12:45PM

Strength & Tone

(45 min)

Bron

3:30PM

Virtual BODYPUMP

(45 min)

Virtual BODYBALANCE

(45 min)

Virtual CXWORX (E)

(30 min)

4:15PM

Virtual Cycling

(30 min)

4:30PM

Virtual BARRE

(30 min)

Virtual BODYPUMP

(45 min)

Virtual CXWORX (E)

(30 min)

Virtual Cycling

(30 min)

Virtual Cycling

(30 min)

5:00PM

Meta Fit (E)

(30 min)

Sarah

Yoga

(45 min)

Karen

5:30PM

BODYPUMP

(45 min)

Sarah

BODYATTACK

(45 min)

Tilly

BODYSTEP

(45 min)

Leo

BODYPUMP

(45 min)

Elizabeth

Virtual BODYPUMP

(45 min)

Virtual BODYCOMBAT

(45 min)

6:00PM

Virtual Cycling

(45 min)

Meta Fit (E)

(30 min)

Tilly

Virtual Cycling

(30 min)

6:30PM

BODYPUMP

(45 min)

Jenny

Yoga

(45 min)

Jen

6:35PM

Virtual BODYCOMBAT

(45 min)

Virtual BODYBALANCE

(45 min)


Please note: Management reserves the right to alter the group exercise timetable at any time in line with business objectives



Print date: 6 August 2020

Disclaimer: The City of Greater Geelong ("Council") provides this site for information purposes only. Nothing contained within this site constitutes professional advice. No representation is made regarding the accuracy or authenticity of the content of this site, or of anything incorporated by reference. Council accepts no liability in relation to the use of, or reliance upon, any such content. All persons using or relying upon such content do so at their own risk, and accept sole responsibility for assessing the relevance and accuracy of that content. No responsibility is accepted by Council for any information or service which may appear on any linked web sites. All copyright and other intellectual property contained within this web site (including literary, artistic and musical works and audio-visual works) belongs to Council or the relevant copyright owner. No part of any such content may be reproduced, modified, adapted, published or used in any way for any commercial purpose whatsoever.