City of Greater Geelong

Bellarine Aquatic & Sports Centre Group Exercise Timetable

Time
Monday
21 Oct
Tuesday
22 Oct
Wednesday
23 Oct
Thursday
24 Oct
Friday
25 Oct
Saturday
26 Oct
Sunday
27 Oct
6:05AM

Circuit

(50 min)

Cameron

Virtual Cycling

(60 min)

BODYPUMP

(60 min)

Jodi

BODYPUMP

(50 min)

Jayden

Boxing Circuit

(50 min)

Jodi

Virtual Cycling

(60 min)

7:15AM

Virtual BODYCOMBAT (E)

(30 min)

Virtual CXWORX (E)

(30 min)

Virtual BARRE (E)

(30 min)

Virtual BODYBALANCE (E)

(30 min)

7:30AM

Virtual Cycling

(60 min)

Virtual Cycling

(30 min)

Virtual Cycling

(30 min)

Virtual Cycling

(60 min)

8:00AM

Virtual BODYPUMP

(45 min)

Virtual BODYBALANCE

(30 min)

BODYPUMP

(45 min)

Jayden

Virtual BARRE (E)

(30 min)

8:30AM

BODYSTEP

(60 min)

Leo

Crank

(45 min)

Cameron

BODYATTACK

(60 min)

Sarah

9:00AM

Pilates

(60 min)

Tamsin

Virtual Cycling

(30 min)

BODYATTACK

(55 min)

Sarah

BODYPUMP

(60 min)

Sarah

Virtual Cycling

(30 min)

BODYBALANCE

(60 min)

Helen

Virtual Cycling

(30 min)

BODYPUMP

(60 min)

Sarah

Virtual Cycling

(30 min)

9:30AM

Crank

(45 min)

Claire

BODYPUMP

(60 min)

Sarah

Crank

(45 min)

Shannon

Pilates

(60 min)

Tamsin

Virtual Cycling

(60 min)

10:00AM

Yoga

(60 min)

Ari

10:15AM

BODYSTEP

(60 min)

Tamsin

Crank

(45 min)

Jodi

Virtual BODYCOMBAT

(30 min)

Crank

(45 min)

Claire

Crank

(45 min)

Jodi

Yoga

(90 min)

Maggie

10:45AM

Yoga

(60 min)

Ari

11:00AM

Virtual Learn the Moves BODYPUMP

(30 min)

11:15AM

Yoga

(60 min)

Bec

Virtual BODYBALANCE

(60 min)

11:30AM

Virtual BODYPUMP (E)

(45 min)

12:30PM

Virtual BARRE

(30 min)

Virtual BARRE (E)

(30 min)

1:30PM

Virtual CXWORX (E)

(30 min)

Virtual CXWORX (E)

(30 min)

Virtual BARRE (E)

(30 min)

Virtual CXWORX (E)

(30 min)

2:00PM

Virtual Cycling

(60 min)

Virtual Cycling

(60 min)

2:30PM

Virtual Cycling

(30 min)

Virtual Cycling

(30 min)

4:00PM

Virtual BODYPUMP

(60 min)

Virtual Learn the Moves BODYBALANCE

(30 min)

Virtual Learn the Moves BODYCOMBAT

(30 min)

4:30PM

Virtual BARRE (E)

(30 min)

Virtual BODYCOMBAT

(60 min)

Virtual BODYBALANCE

(60 min)

Virtual Cycling

(60 min)

Virtual BODYCOMBAT

(60 min)

Virtual Cycling

(60 min)

5:00PM

Virtual CYCLE - Revolution

(30 min)

5:30PM

Meta Fit (E)

(30 min)

Jodi

6:00PM

BODYSTEP

(60 min)

Shannon

Crank

(45 min)

Jodi

Crank

(45 min)

Jodi

Crank

(45 min)

Shannon

Pilates

(60 min)

Tamsin

6:30PM

Virtual Cycling

(60 min)

7:00PM

BODYPUMP

(60 min)

Tamsin

BODYPUMP

(60 min)

Tamsin

7:30PM

Virtual Cycling

(60 min)

Virtual Cycling

(60 min)

Virtual Cycling

(60 min)

8:15PM

Virtual BODYBALANCE (E)

(30 min)

Virtual BODYCOMBAT (E)

(30 min)

Virtual BARRE (E)

(30 min)


Please note: Management reserves the right to alter the group exercise timetable at any time in line with business objectives



Print date: 23 October 2019

Disclaimer: The City of Greater Geelong ("Council") provides this site for information purposes only. Nothing contained within this site constitutes professional advice. No representation is made regarding the accuracy or authenticity of the content of this site, or of anything incorporated by reference. Council accepts no liability in relation to the use of, or reliance upon, any such content. All persons using or relying upon such content do so at their own risk, and accept sole responsibility for assessing the relevance and accuracy of that content. No responsibility is accepted by Council for any information or service which may appear on any linked web sites. All copyright and other intellectual property contained within this web site (including literary, artistic and musical works and audio-visual works) belongs to Council or the relevant copyright owner. No part of any such content may be reproduced, modified, adapted, published or used in any way for any commercial purpose whatsoever.